Pazimo da je prirodno kvalitetno.

Naše usluge temeljimo na osobnoj potrebi za provjerenom kvalitetom organskih, lokalno uzgojenih namirnica. Ručno smo odabrali i provjerili namirnice i proizvođače koji zadovoljavaju postavljene standarde:

Pazimo da je prirodno kvalitetno.

standardi kvalitete
za namirnice

  • ručno uzgajane i njegovane
  • nisu tretirane pesticidima
  • gnoje se prirodnim gnojivima
  • nisu im dodani konzervansi ni aditivi

proizvodaci moraju zadovoljavati
sljedece uvjete

  • imaju EU certifikat za organski uzgoj
  • imaju EU certifikat za organski uzgoj
  • imaju status malih proizvođača ili OPG-a

ŠTO pakiramo

Oblikovali smo našu uslugu tako da vam maksimalno olakšamo iskustvo kupovine. Bilo da sami kreirate svoj popis za špeceraj i želite ga pokupiti “u hodu”, ili trebate inspiracju za sljedeći obrok koji će vam stići na kućni prag – na Trpezi ćete pronaći paket za sebe.

Pojedinacne namirnice

Od voća i povrća, preko mesa, ribe i mlječnih proizvoda, pa sve do prerađenih proizvoda poput marmelada i kiseljenog povrća – na webshopu Trpeze možete birati količine namirnica prema vašim potrebama.

Tjedne kosarice

Pakiranjem osmišljenih tjednih košarica omogućavamo vam da svakog tjedna budete opskrbljeni dostatnom količinom različitih sezonski dostupnih namirnica za vaše kulinarske potrebe. Sadržaj tjednih košarica varira ovisno o dostupnim svježim i prerađenim proizvodima u ponudi, a vi možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.

Recepti za planirane obroke

Za one koji žele unaprjed planirati svoje obroke, idealni su Trpezini recepti. Narudžbom recepta dobit ćete paket namirnica i začina pripremljenih za kuhanje. Sve što trebate napraviti je sljediti recept i kuhati, bez stresa, jednostavno i ukusno.

Cart is empty 0.00 kn
Food photo created by rawpixel.com - www.freepik.com